ecologisch advies en landschapsontwikkelingECOquickscan, ecologisch adviesbureau voor natuur en landschap

Start
ECOquickscan
ECOLOGISCH ADVIES
LANDSCHAP
Contact

natuurontwikkeling, landschap, natuur

haico@ecoquickscan.nl

't Grieth 10
6924 BJ Loo (Gld)
0316-849390
06-12971680

ECOquickscan

ECOquickscan is in 2008 opgericht door Haico van der Burgt. Hij is sinds 2002 werkzaam als ecoloog, eerst als inventarisatie medewerker flora bij het ecologisch adviesbureau Natuurbalans - Limes Divergens BV, daarna als 'allround' ecoloog bij stedenbouwkundig bureau SAB Arnhem BV. De opgedane ervaring, het verzamelen en toepassen van ecologische data binnen projecten, heeft de basis gelegd waar ECOquickscan voor staat; namelijk een zorgvuldige, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.

ECOquickscan, afgeleid van ecologische quickscan, staat voor de eerste stap. De eerste stap is voor Haico van der Burgt de verkenning van de vraag en een juiste invalshoek kiezen, in overleg met de opdrachtgever, voor een resultaatgerichte aanpak. Vragen kunnen gaan over onder andere natuurwetgeving, beheer, natuurontwikkeling, landschapsinrichting, onderzoek en monitoring. ECOquickscan kan u hierbij van dienst zijn. Vraag gerust eens een offerte aan.

In het projecten overzicht kunt u zien aan welke projecten Haico van der Burgt heeft gewerkt.

 

Linked

Ecologisch adviesbureau ECOquickscan

Start ecologische quickscan, natuurtoets, advies ECOquickscan ecoloog, ecologie, ecologisch ECOLOGISCH ADVIES landschap, landschapsontwikkeling, landschapselementen LANDSCHAP onderzoek, inventarisatie, monitoring ContactNetwerk Groene Bureaus; voor kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging
© Haico van der Burgt